Smarta kundräknare som gör effektiva analyser

kundräknare för statistik från Imas​​
 
Det finns numera ny 3D-teknik som är väldigt effektiv när det gäller kundräkning. Moderna kundräknare erbjuder ett bra underlag för att göra en statistisk analys av dina kunders beteenden. Detta är i sin tur en förutsättning för att kunna ​skapa en bra plan för hur ni ska gå framåt med affären.

En generell siffra i sammanhanget brukar vara 10-20% när det handlar om hur många av de kunder som besöker affären som verkligen också handlar någonting. Detta gäller oavsett var din butik finns placerad. Detta gäller affärer i köpcentrum, såväl som i en liten stad. På det stora hela är det denna procentsats som gäller.

Säljandet kommer också att variera under dagen och under veckan. Det finns alltid både toppar och dalar och det kan vara bra att känna till dessa fluktueringar för att göra det bästa av situationen. Den här typen av information kan vara väldigt nyttig för att skapa bättre försäljning och bättre marknadsföringsåtgärder. Vi behöver alltid nå ut till våra kunder på effektiva sätt, oavsett vilken bransch vi befinner oss i. Detta gäller även i vår affär för att de verkligen ska köpa någonting när de är där.

Köp rätt kundräknare

Kundräknare hjälper dig med detta och samlar in holistisk information som gör att du kan öka din omsättning på kortare och längre sikt. Det hjälper dig också att skapa en bättre relation till din kundbas eftersom du förstår deras beteenden bättre. Detta är också ett fundament för en effektiv marknadsföring och försäljning, oavsett vilken bransch du befinner dig eller vad det är som du säljer.

Testa på detta spännande verktyg för att se hur det kan hjälpa dig och din försäljning. Det är smart att ta del av modern teknologi och hålla sig uppdaterad på vilka verktyg som finns på den fronten då detta kan vara väldigt användbart.