Bra system för läckagesökning av tryckluft

LEAQS system för tryckluftsläcka
 

Det finns numera effektiva metoder när det gäller att hitta en tryckluftsläcka​. LEAQS- systemet är en metod som har framtagits av LMS Nordic. Det är i nuläget det mest använda systemet i världen för den här typen av uppgifter. Idag finns 9000 dokumenterade projekt utförda av detta system.

Nyckeln till detta systems effektivitet är att LEAQS har kunskap och kompetens från många typer av industrier. Detta ger unika möjligheter när det gäller att kunna förstå hela den här processen. Detta gäller ända från sökning till färdigt resultat och reparation. I praktiken innebär det att projekttiden r​​​​​educeras starkt. Det är inte ovanligt att dessa blir flera månader kortare.

Optimera din läckagesökning av tryckluft

Det går ofta att leverera betydligt mer kraftfulla resultat än vad andra metoder inom läckagesökning av tryckluft gör, ofta till en bråkdel, av priset på grund av dess starka tidseffektivitet. Detta är naturligtvis en väldigt bra aspekt. Företagets stora kompetens och erfarenhet gör att ni då kan undvika misstag som andra har gjort och dra nytta av denna kunskap. Det är onödigt att upprepa misstag när man inte behöver, det det är bättre att anlita personer som har erfarenhet och vet vad som gäller redan innan.

De har då unik tillgång till problemlösning som är baserat på väldigt modern teknologi. Läckage är komplext och det är viktigt med erfarenhet och många projekt under bältet för att kunna få ut det mesta.Som kund har du väldigt stor nytta av den här erfarenheten har kompetensen och det är ett väldigt pålitligt företag att anlita.

Ett bra tips för dig som behöver hjälp inom läckagesökning av tryckluft alltså och har ett behov av att spara pengar och göra verksamheten effektivare.